Bijzonder particulier semi nieuwbouw project te koop

Mary Zeldenruststraat 86

 

Geweldige kans voor een eigen paleisje in Amsterdam Oost, randje Centrum.

 

Is je huidige koophuis te klein en wil je Amsterdam niet uit? Grijp dan deze kans!!

Vraagprijs € 572.000 KK voor 104m2 / € 5.500 per m2 

De gemiddelde prijs per m2 in deze buurt is momenteel € 7.591 dus tel uit je winst.....

 

Dit nog naar eigen smaak te realiseren appartement is gelegen in de Mary Zeldenruststraat 86 en verdeeld in 2 bouwlagen (kelder en begane grond).

 

Wat?! Een woning in een kelder?! Jazeker! Door gebruik van vides, lichtstraten en verlaagde tuin komt er meer dan voldoende daglicht binnen. Daarnaast wordt het een duurzaam appartement vanwege de warmtepomp en perfecte isolatie.


Let op: Het appartement moet nog gebouwd worden. Vanaf de koop is de woning naar verwachting binnen 6 maanden tot 1 jaar gebouwd en instap klaar gemaakt. Jawel, instap klaar!


De vergunningsaanvraag, bouw en de afbouw van het appartement zijn inbegrepen bij de verkoopprijs. De vergunningsaanvraag wordt pas gestart na de verkoop omdat de indeling e.d. dan nog naar jouw smaak ingediend kan worden. 


Zie impressies, plattegronden en 3D presentaties om het eindresultaat alvast te bewonderen.

 

Impressie

 

Impressie


Impressie

 

Impressie

Impressie

Impressie

Impressie

Impressie


Indeling

Via een kleine uitpandige entree kom je in een nader te bepalen ruimte op de begane grond met in
de vide een lift naar de huiskamer op de kelderverdieping. Je kan ook kiezen voor een trap i.p.v. een lift. In dat geval kan er ook een gang gemaakt worden en blijft er een fijne slaapkamer over van ruim 16m2…..

Via de ruime huiskamer en/of gang kom je in de hal naar , de badkamer, met bad, douche en wc, de waskamer en de grote leef keuken. Deze leef keuken kan ook met gemak de woonkamer met open keuken zijn. Boven deze ruimte is er rechtsachter een glazen dak van 2,5 x 2,5 meter boven een vide. Ook komt er een zogenaamde koekoek voor nog meer daglicht.

Vanuit de keuken kan je naar een slaapkamer van ca. 9m2 en via de trap naar de begane grond voor toegang naar de tuin en naar de 2e slaapkamer van ca. 8m2. De tuin is gelegen op het zuiden!

Vanuit de tuin loop je zo de algemene tuin met picknicktafel in en kan je via de poort naar de straat. Met het grote plein aan de overkant en het Oosterpark aan het einde van de straat heb je werkelijk extreem veel heerlijke buitenruimte.

Kortom, dit is een geweldige kans om een mooie 4 kamerwoning te hebben op een perfecte locatie in Amsterdam. Met een achterommetje!!

Neem vooral even contact op met mij, Jacky Andrews via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0626904770 als je nog vragen hebt of langs wil komen.


WOONOPPERVLAKTE
- De woonoppervlakte bedraagt 104 m²; (Waarvan ca. 8m² vide);
- De oppervlakte van de tuin bedraagt circa 10 m²;
- Deze NEN-meting is gebaseerd op een nieuwe, nog niet bestaande, te realiseren situatie en is vanaf tekening opgemeten.

Bijzonderheden

Erfpacht afgekocht tot 1 mei 2032

Het appartement wordt volledig (naar eigen smaak) afgebouwd opgeleverd.

Het vergunningstraject wordt volledig uitgevoerd door Vergunningsadvies Amsterdam.

Constructie berekeningen worden uitgevoerd door Duyts Bouwconstructies BV

Het niet vergunnen van de bouw/ splitsing wordt als ontbindende voorwaarde opgenomen in het koopcontract.

Het appartement wordt volledig energiezuinig opgeleverd met warmtepomp.

De verkoopprijs is inclusief het vergunningstraject, nader te bepalen budget voor keuken- en badkamer inrichting naar eigen smaak en ventilatiesysteem.