Het is eindelijk zover om ZZPlace te presenteren aan de buurt!

 

Als het goed is ben je hier terechtgekomen omdat je bent uitgenodigd voor het openingsfeest. O.a. ook om duidelijkheid te krjgen over alles wat je altijd al hebt willen weten over die lui in jullie binnentuin.

Zoals beloofd vind je hier meer informatie over onze plannen voor de buurt.

 

Wij willen er zijn:

  • Met Coffee to coach. Jacky, de initiatiefneemster houdt 1x per week een inloopspreekuur voor buurtgenoten. Wil je een leuk idee voor de buurt of jezelf bespreken, heb je ondersteuning nodig bij zaken waar je tegenaan loopt of gewoon behoefte aan een bakkie doen met wat persoonlijke aandacht? Houdt onze poort dan in de gaten. Als er inloopspreekuur is staat er een sandwichbord voor deur.


  • Door 4 buurtgenoten te ondersteunen die op of onder bijstandsniveau leven met o.a. een gratis werkplek. Ben je al zzp-er maar kan het beter, wil je zzp-er worden of wil je hulp bij het vinden van een baan? Dan kan je bij ons terecht.
 
  • Door kleine projecten op te zetten waarmee we de buurt leuker maken. Zoals b.v. enthousiastelingen vinden die de binnentuin van de Van Musschenbroekstraat, Andreas Bonnstraat, Boerhavenplein en Tweede Boerhavenstraat weer mooi en groen willen maken en houden.
 

En wellicht is velen van jullie de pipowagen opgevallen die wegens de reinste warhoofdigheid een tijdje op de stoep van de Van Musschenbroekstraat stond. Inmiddels staat hij waar hij staan moet en besluiten we graag met jullie in welke kleur jullie hem het liefst zouden zien.

 

 

Mocht je alvast zaken willen weten dan kan je altijd even een mailtje sturen naar Jacky, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Inzake acute overlast kan je haar altijd bellen op 0626904770*

* We zijn ons er inmiddels van bewust dat ons kantoor vooralsnog een behoorlijke klankkast is. We zijn dan ook hard aan de slag met geluidsisolatie.